Vart i helsike är tårtan någonstans?

vardetnagonsomnamndetarta

Som sagt, vart är tårtan? Det faller ju sig som så att min blogg i och med detta inlägg är lanserad och därför bör det ju vara stor fest! Jag får väl ha min egna lilla fest här helt enkelt för hela världen sover väl vid det här laget. Ja, det är väl bara dags att sätta igång och blogga då…

Jag mår inget vidare. Hah! Detta börjar ju bra. Jag känner mig aningen sjuk, krasslig i halsen och ont i hela kroppen. Sov en bra stund förut men ändå är jag hur trött som helst. Ska strax sova men innan det är dags att tampas med John Blund och hans magiska pulver så tänkte bara förklara ett och annat för er.

Den rosa färgen du ser lite varstans här på bloggen, den stannar. Ok? Inget fel på rosa egentligen så varför inte liksom? Jag har inte hunnit göra klart hela bloggen så därför kan det se lite konstigt ut här och var och framför allt om du använder webbläsaren Internet Explorer. (Redigerat, bloggen är inte längre rosa och bloggen fungerar finfint i samtliga större webbläsare. Håhå!)

En sista sak är ju det här med att jag inte har bloggat på cirka fem år så jag är inte van vid det här för fem öre. Därför frågar jag er eventuella läsare där ute.
Vad vill ni läsa om på min nya fina blogg?

Godnatt medborgare!

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr