Vad hände egentligen den 11:e september 2001?

Vad hände egentligen den 11:e september 2001?

Vad hände egentligen den 11:e september 2001?

Jag pratar naturligtvis om terrorattackerna i USA tisdagen den 11:e september 2001. Vad hände egentligen då? Är det något som vet? Jag vet inte. Du vet garanterat inte. Den officiella versionen håller inte för fem öre och så här 10 år efter attentaten så är frågorna ännu inte besvarade av ansvariga. Jag är dock övertygad om att sanningen en dag kommer att krypa fram och att de sanna terroristerna (inte Osama bin Laden) hamnar inför rätta.

Vad tror då jag hände den där tisdagen 2001? Jag tror egentligen ingenting. Jag har mina aningar och det har jag rätt att ha efter att ha läst tusentals dokument, sett hundratals med klipp, läst intervjuer med forskare, experter, ögonvitten m.fl.

Det är viktigt att fler och fler läser på i ämnet och ser filmer och diskuterar. Man kan aldrig vara för påläst. Alla tankar och idéer är så välkomna så.

Var med i en ny rörelse på Facebook som jag startat!
Vad hände egentligen den 11:e september 2001?
Gilla oss, sprid budskapet och var med i kampen om sanningen!

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr