Söndagen 09.11.01

Idag är det söndag, för er som inte har märkt det. De flesta av er är väl bakfulla och hopplösa en dag som denna. Inte jag inte. Jag jobbar i helgen så jag är med andra ord frisk som en nötkärna ända ut i fingerspetsarna. Så det så! Dock ska det allt bli värre nästa helg med den saken, vänta ni bara… Hur som helst, söndag innebär sista dagen på helgen och lite ångest ni vet. En ny arbetsvecka väntar imorgon, men men, det är ett par timmar till dess. Njut Jimmy, njut! Det gäller att ta vara på tiden helt enkelt. Nu håller jag på att göra mig i ordning som bäst för en runda ner på stan. Är på jakt efter en och annan liten pryl nämligen. Stan är väl öppen som vanligt idag? Eller? Jag gör en chansning och glider ner ändå…

Igår köpte jag för övrigt två skjortor, mest för att bygga ut mitt basutbud när det gäller kläder. En svart skjorta och en vitgrå skjorta med något hippt mönster på. Söta Fröken A försökte dock kränga på mig lite annat i klädväg, men se den gubben gick inte. Hah! Röka pipa är trevligt för övrigt så därför ska nog en liten sån rackare inhandlas också, om jag orkar springa runt och leta. Antagligen orkar jag inte det men ändå…

På återseende kamrater!

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr