Nu får jag skärpa mig!

Ja, nu får jag banne mig skärpa mig när det gäller att uppdatera bloggen! Men grejen är som sådan att det händer så oerhört mycket i mitt liv, hela tiden. Ingen paus, full rulle framåt. Hela jorden snurrar. Vindar blåser. Men jag ska bli bättre och dessutom mer intressant i mitt bloggande.

Annars så letar jag arbete, både här i Norrköping men även i huvudstaden. Jag är ju så oerhört kär i Norrköping men kanske dags att testa vingarna någon annanstans? Äsch, jag vet inte. Inte mycket jag vet längre men en sak vet jag i alla fall… I’m still here and I totally rock!

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr