Moder Natur går bärsärkagång

Då var man för en stund sedan hemkommen efter åtta timmars arbetsdag och en runda på stan. Jag fick tillbaka min svarta fina vackra dongel idag. Den har varit på reparation, men nu är den hos mig igen. Nu går internet tokfort och Spotify kan gå för fulla muggar, konstant! Ute snöar det, blåser gör det också så in i Norden. Jag ler, både på utsidan och på insidan. Känns bra. Nu är ju inte jag världens största beundrare av blötsnö direkt men nog fasiken är det mysigt att titta ut genom fönstret och se Moder Natur gå bärsärkagång med sina flingor.

Tog alldeles precis en varm dusch. Nästan för varm till och med. Sjöng gjorde jag också. Jag sjunger alltid i duschen, opera naturligtvis! Man känner sig ju så otroligt manlig där man står helt naken, intvålad och tar sådana ljusa toner så att grannarna säkerligen tror att man har klämt pungen eller nåt. Det bjuder jag på! Nu ska jag självtorka, dricka kaffe, slösurfa och fortsätta blicka ut genom fönstret. Det kommer ett blogginlägg lite senare med något mer intressant, hoppas jag. Till dess, godkväll!

Ps. Detta är då en fantastisk bra låt. Franskt, vad annars när man är naken. http://open.spotify.com/track/1j0VmW4Bs1UKXDqDr62pEz Ds.

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr