Jävla folk att inte hälsa tillbaka

Jävla folk att inte hälsa tillbaka

Jävla folk att inte hälsa tillbaka

Svenskar alltså. Jag blir tokig emellanåt. Knäpp. Galen. Kalla det vad du vill men en sak är säker. Jag är nog inte svensk när det väl kommer till kritan. Eller är jag det? Hmm. Hur som helst… Jag har precis avslutat ett tvättpass nere i tvättstugan och träffade kanske på 5-6 grannar under tiden jag tvättade. Hälsade någon tillbaka till mig efter att jag artigt sagt ”Hejsan” och givit dem ett fint leende? Nope! Inte en enda jävel hälsade tillbaka. Är det för att jag är för skäggig må tro? Eller för att jag luktar konstigt? För att jag har en konstig mössa på huvudet? Jag har ärligt talat ingen som helst aning.

Samma sak är det oftast i hissen. Folk hälsar inte tillbaka. Jag finner det oerhört oartigt och jag har börjat tappa tron på att ge bort leenden sådär helt gratis och allt. Fan ta dom! Nu ska jag gå och raka mig så kanske jag får bukt på problemen.

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr