Hösten är kommen

Hösten är kommen

Hösten är kommen

Det är runt 11 grader ute. Löven har börjat falla ner mot marken. Jag sörplar mitt svarta kaffe som om det vore på liv och död. Mössa inomhus, får man ha det? Klart man får. Besvarar e-postmeddelanden och lyssnar samtidigt på underbara Mumford & Sons. Inombords är det varmt och skönt. Det är fredag. Underbart!

Jag har alltid haft lite halvt som halvt problem med hösten. Alla tankar kommer i samband med att hela min omvärld byter färg och skrud. Det behöver inte nödvändigtvis vara negativa tankar men ändå. Hösten för mig innebär mycket eftertanke och funderingar på framtiden. Vintern är ju den årstid jag föraktar allra mest och den är ju på väg med stormsteg. Resa till mycket varmare breddgrader är dock inbokad i vinter. Det ska bli fantastiskt att komma iväg ända till Thailand.

Nu värmer solen så skönt min rygg. Jag slänger ett öga på älsklingen som ligger till sängs. Solens strålar leker över hennes nakna kropp. Sensuellt och vackert. Jag älskar henne. Jag uppskattar det jag har. Jag beundrar livet…

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr