En helt vanlig fantastisk dag!

smiiileVaknade med ett leende av någon anledning. Mådde krasst igår men känner mig mycket bättre till mods idag. Behövde nog bara ett par timmars sömn, då är Jimmy på fötter igen. Det där med sömn är ju rätt viktigt har jag hört… De säger det i alla fall. Jag sover inte mer än mellan tre till fyra timmar per natt. Fanns det mer tid till sömn så skulle jag tacka ja på en gång, men men…

Idag var jag tidigt nere på stan för att leta lite nya kläder. Höstgarderoben var ju tvungen att rustas upp och det blev den minsann. Fattigare blev jag dessutom på kuppen men ibland måste man helt enkelt. Bland annat införskaffades en ny höstrock, skor och byxor. Yey!

Var inne en sväng på 3 och fick ordning på mitt internet också. Så nu kan jag surfa som alla andra utan att behöva ge upp Spotify, YouTube och allt annat roligt som finns där ute på internet. Känns mycket bra! Nu vankas det snart öl och ståhej, trevligt värre. Först ska jag lyssna på ”The Bonzo Dog Doo Dah Band” (tack Fröken Malmgren) och fånga dagen som det så fint heter.

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr