Äntligen!

Det hamras, snickras och fixas

Det hamras, snickras och fixas

Jag håller för fullt på med att bygga om min blogg till det allra senaste, både när det gäller teknik men även design. Jag har ingen aning om när allt är klart men det kliar i fingrarna. Jag saknar att blogga och jag har så ofantligt mycket saker att blogga om så det kommer bli hur bra som helst.

Det var länge sedan jag hade tid att lägga ner en massa arbete på min blogg, tyvärr. Men med lite omprioriteringar så ska jag nu åter igen blogga. Känns bra ända in i benmärgen. Jag har dessutom fått en del sponsorer på vägen som sparkar mig i baken att komma igång igen med bloggandet. Så ja, nu kör vi så det ryker.

Vill du få ett e-postmeddelande när bloggen är klar för allmän beskådning? Skicka då ett mail till hello(snabel-a)jimmyoh.com så får du ett e-postmeddelande när allt är klart. Din e-postadress används enbart till detta tillfälle och raderas sen från min inkorg. Kan vara bra att veta.

Nahepp, dags att snart börja traska till jobbet. På återseende medborgare.
Ps. Bloggen kommer få ett nytt namn i och med att den görs om men jimmyoh.com/blogg kommer alltid peka mot den ändå. Ds.

Med ödmjuka hösthälsningar,
Världens bästa Jimmy

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr