Då var det åter natt igen då!

queNatten har slagit till igen, minsann! Jag kan som vanligt inte sova som vettigt folk längre. Sover inte mer än mellan tre till fem timmar per natt. Nära och kära tror att jag knarkar, men icke! Inte annat än kaffe, cigg och livet som sådant. Det är mina droger det. Det är snarare tankarna som håller mig vaken. Tankar på framtiden och vad den ska bjuda mig på må tro. Jag vet egentligen ingenting om vad som kommer hända. Kanske ligger det en viss charm i det, eller bara ångest.

Mina dagar och kvällar är rätt hektiska och aningen stressiga. Jag letar lägenhet. Jag pysslar med en massa pappersarbete i och med separationen från Fröken M. Jag försöker få ordning på alla kunduppdrag på heltidsarbetet mitt. Jag försöker prestera när det gäller alla fantastiska frilanskunder som hör av sig och vill anlita mig som webbdesigner och fotograf. Någonstans bland allt detta försöker jag ta reda på vad det är jag vill och hur jag vill göra det. Jösses, inte konstigt att man inte kan sova då inte.

Nu är klockan slagen 01:00. Sitter här i mörkret med öppet fönster och med en cigg. Lyssnar på gamla hederliga Mozart. Han visste sannerligen vad han gjorde, oftast i alla fall. Tänk om man ändå visste vad man höll på med egentligen? Äsch, nu får jag tvinga mig i säng helt enkelt. Godnatt världen!

Dela med dig av det här inlägget till lite annat löst folk!
 • Facebook
 • Maila artikeln!
 • Bloggy
 • MySpace
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Skriv ut artikeln!
 • Digg
 • Technorati
 • Ping.fm
 • Tumblr